VILKÅR


Alle priser på Hunodan.dk er oplyst i danske kroner (DKK) inklusiv moms, medmindre andet er anført.


Har du brug for at kontakte os, foretrækker vi skriftlig kontakt via e-mail eller kontakt formularen via hjemmesiden.

KØB


Ifølge købeloven har du 14 dages fortrydelsesret for alle dine køb. For fysiske produkter gælder fortrydelsen hvis varen er returneret i ubrudt emballage. For ydelser, som konsulentopgaver gælder fortrydelsesretten indtil arbejdet er påbegyndt. 

Køber man eksempelvis en pakkeløsning på 5 timer men arbejdet er påbegyndt allerede 2 dage efter købet, selvom man fortryder købet, har man ikke krav på at få hele beløbet refunderet. 

Der er dog mulighed for at få refunderet prisen for de ubrugte hele timer. Dette gælder også selvom der er gået mere end 14 dage efter købet. Beløbet der kan refunderes vil altid blive beregnet ud fra det indbetalte beløb (i tilfælde af pakkepris), proportionelt med timeantallet inkluderet i pakkeprisen.


Har du fortrudt købet, udfyld venligst returformularen og vælg "fortrydelse" i emne feltet.


GDPR


Personlige oplysninger bliver kun indsamlet i det omfang det er nødvendigt i forbindelse med et køb eller kontakt. De bliver behandlet strengt fortroligt og bliver håndteret som beskrevet under Privatlivspolitik. 

BETALING


Betalingen på siden sker via Scanpays sikre betalingsløsning med 3 trins godkendelse.


Det er muligt at betale med kort eller MobilePay.

FORSENDELSE


Bestilte varer bliver afsendt med PostNord hurtigst muligt indendfor de første få dage efter bestillingen.


Standard priserne gælder kun forsendelse indenfor Danmark. Skal varerne sendes til andre lande, kontakt os for pris og betalingsløsning.

RETURVARER


Fortryder man købet, skal dette meddeles på skrift indenfor 14 dage  fra modtagelse af produktet, hvorefter varen skal returneres til adressen


Hunodan

Troldehøj 107

4000 Roskilde

Danmark


Returforsendelsen sker for egen regning.


Har du modtaget en defekt vare, tilbagebetales varens pris inklusiv returforsendelse, eller byttes uden beregning. En forudsætning til dette at den defekte vare returneres.

Returformular